Hardware


Uw hardware is het fundament waarop uw bedrijf steunt. Consult-IT levert de ideale hardwareconfiguratie en bouwt uw infrastructuur uit tot een betrouwbaar systeem. We zijn gespecialiseerd in het invullen van uw individuele behoeften en wij helpen u keuzes te maken voor de toekomst aan de hand van verstaanbare argumenten.

Hardwaresystemen op maat


Consult-IT ontwerpt, implementeert en onderhoudt hardwaresystemen die uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Afhankelijk van uw individuele noden bieden we u een krachtige infrastructuur en slechts één aanspreekpunt. Absolute gemoedsrust Eerst leveren en installeren we uw hardware. Daarna blijft ons team stand-by voor het onderhoud en eventuele herstellingen.
  • Hardwareoplossingen
  • Desktops, notebooks en tablets
  • Netwerken
  • Printers & scanners
  • Mail, hosting & internet
  • Cloud
  • Office 365
  • Back up


Netwerken


Een goed netwerk is cruciaal voor de goede werking van uw kmo. Na een analyse tekenen wij samen met u een efficiënte netwerkinfrastructuur uit, die uw noden van vandaag en morgen maximaal beantwoordt. En wij staan in voor de configuratie, installatie, beheer en ondersteuning van uw doordacht netwerk. Krachtig netwerk is onontbeerlijk IT is een kritische succesfactor van uw bedrijf. Om de stabiliteit van uw bedrijf en de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te garanderen is een krachtig netwerk onontbeerlijk. Consult-IT levert oplossingen en producten voor de professionele uitbouw van uw ICT-netwerk, lokaal op meerdere locaties of via cloud computing. Onze serviceformules garanderen bovendien een optimaal beheer van uw ICT-infrastructuur.

Mail, hosting & internet


Consult-IT is gespecialiseerd in de opbouw van een ineternetinfrastructuur in uw bedrijfsomgeving. Daarnaast zorgen onze specialisten voor uw e-mailverwerking via performante mailserveroplossingen. U kan ook bij ons terecht voor de hosting van uw website of applicatie. Wil u meer weten over onze mail, hosting & internetoplossingen, contacteer onze specialisten via netwerken@consultit.be. Do continuïteit van uw bedrijf staat of valt met een correct werkend ICT- omgeving. Het uitvallen van bepaald ICT-diensten kan een grote impact hebben op de werking van uw bedrijf. Maak uw bedrijf minder kwetsbaar en zorg voor een goede beveiliging van uw ICT-infrastructuur. De installatie van een Firewall, effectieve beveiligingssoftware en antispam is een goed begin.

Beheer & ondersteuning


De continuïtiet van uw bedrijf staat of valt met een correct werkende ICT omgeving. Het uitvallen van bepaalde ICT diensten kan een grote impact hebben op de werking van uw bedrijf. Wij zorgen voor permanente monitoring en een preventief periodiek onderhoude. Zo nodig kunnen we ingrijpen vóór er zich problemen voordoen. Als u toch een probleem ervaart komen onze mensen ter plaatsen en helpen u spoedig terug aan het werk.